Dekel Beach i Eilat

Dekel Beach är den nordligaste stranden i Eilat och sträcker sig från hamnen norrut. Dekel Beach anses som den mest exklusiva stranden. Under dagtid är Dekel Beach en lugn och behaglig oas för alla som vill njuta av badlivet i lugn och ro. Här finns gott om plats för alla och stranden håller hög kvalitet. Det finns solstolar och parasoller att hyra för den som vill liksom aktiviteter av alla de slag. Den som vill lyxa på lite extra kan gå till strandens exklusiva spa.

I vattnen utanför Dekel Beach är vindarna som bäst vilket gör att allehanda sporter där vind krävs gärna utövas i vattnen utanför stranden. Vissa dagar går det till och med att se surfare kämpa om att fånga den bästa vågen.

På natten förvandlas Dekel Beach till en partystrand med större och mindre sällskap som vill njuta av natten. Det finns flera klubbar som erbjuder middagar och klubbar utomhus såväl som inomhus. Det händer även att livespelningar går av stapeln, mitt på stranden. När festerna och event äger rum på Dekel vet lokalbefolkningen allra bäst. Fråga i hotellet eller på barerna – personalen där vet vad som gäller.