Rafsoda, Eilat

Strax öster om marinan, bredvid Hilton Hotel i Eilat ligger det stora nöjescentret Rafsoda. Området är nybyggt och är en stor ponton i Aqababukten. Designen på Rafsoda går i klassisk stil á la fiskeby med trädäck och trähus i två våningar. Här ges den allra bästa utsikten över Eilatområdet med den djupblåa Aqabaviken rakt under fötterna och bergen i horisonten. Området erbjuder aktiviteter och nöjen dag som natt.

Under dagen går det att njuta av solbadande på trädäck med spektakulär utsikt, snorkla eller dyka. Lunch och middag kan intas på någon av alla de restauranger som finns. Bland annat finns en grillbar, en fisk- och skaldjursrestaurang, en italiensk bistro och två thairestauranger. Den som vill njuta av ett glas dricka kan ta del av utsikten över Aqababukten och bergen vid cafét, i baren eller i vinkällaren som alla håller öppet så länge Rafsoda har öppet.

På kvällarna går det även att ta del av de föreställningar som regelbundet ges på Rafsoda med inriktning på israelisk och internationell musik, liveföreställningar och dans.

Rafsoda och dess restauranger har öppet från klockan tio på förmiddagen till sena natten alla veckans dagar.